En blogg om att ha Lymfom. Cancer i Lymfsystemet

Jag heter Elisabeth och är född 1952. I september 2011 fick jag diagnosen "Diffus storcellig Lymfom", DLBCL, (Lymfkörtelcancer). Cancern behandlades och efter tre år skrevs jag ut från Karolinska som botad. Hösten 2017 fick jag återigen Lymfom men den här gången var diagnosen "Follikulärt lymfom, recidiv". Den här bloggen handlar främst om min sjukdom och hur jag känner mig.. Jag skriver mest för min egen skull men vem som helst är välkommen att läsa. Skulle jag till äventyrs vara till hjälp för någon annan så skulle ingen bli gladare än jag.lördag 22 december 2018

Tappat hår

Någon vecka efter strålningen märkte jag att jag släppte ovanligt mycket hår i duschen. Efter det har jag inte tänkt så mycket på det. Håret har varit jobbigt men det kan det ju vara ibland. För ett par dagar sedan var jag till frissan och hon undrade var hårfästet hade tagit vägen. Hon såg också att det var mycket mindre med hår uppe på huvudet. Jag har alltså tappat ordentligt med hår efter strålningen. Inte kul. Men nu är det bara att vänta på att håret ska komma tillbaka så att det blir som vanligt igen.

Jag har inte varit på någon uppföljning efter behandlingen. Vet faktiskt inte hur lång tid efter jag ska tillbaka och få besked om jag är något bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar